Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Zaterdag 9 oktober is de eerste Nationale Klantenkaart Dag. 
 
‘’Een loyaliteitsprogramma is een gestructureerde marketing-inspanning die loyaal koopgedrag beloont en bevordert met als doel het marktaandeel en de winst van een bedrijf te vergroten. Het is de bedoeling om de klant te binden en te stimuleren om vaker geld uit te geven’’ (wikipedia)
 
Om de populariteit van de klantenkaart te verbeteren en traffic te boosten is zaterdag 9 oktober de eerste landelijke dag in het leven geroepen waarin de klantenkaart(houder) centraal wordt gezet.
Alle kaarthouders ontvangen op deze dag een voordeel omdat ze kaarthouder zijn, omdat ze een loyale klant van u als retailer zijn.

Communicatie

Door de groep deelnemers zal er enorme communicatie plaats gaan vinden rond deze dag, zullen er veel consumenten naar winkels gaan en krijgt het loyaliteitsprogramma een boost. De kaarthouder zal u als winkelier nog meer waarderen en misschien zelfs wat vaker naar uw winkel gaan. En grote kans dat er die week meer mensen zich inschrijven als kaarthouder.
 
Er zijn voldoende communicatiemiddelen om deze dag te promoten. Kaarthouders (die opt-in zijn) kunnen gemaild worden, vermeldingen op uw website, folders en instore POS kunnen de consument er op attenderen. Ook Stocard komt tzt met een interessant voorstel. Daarnaast wordt elke winkel voorzien van een sticker om aan te tonen dat een winkel meedoet aan deze landelijke dag.

Kosten

Er zullen geen kosten verbonden zijn aan deze dag. De kosten die er zijn (stickers, website, huisstijl pakket, etc) worden voor Stocard verzorgd en verstuurt.

Rapportage

Om het succes van de dag te bepalen zal Stocard een rapportage maken van de gemiddelde verkopen/winkelbezoeken van de voorafgaande zaterdagen versus deze dag. Zowel voor deelnemers als niet deelnemers. Zo kan de impact gemeten worden. En natuurlijk kunt u als retailer in uw eigen (kassa)systeem checken of er deze dag meer verkopen hebben plaatsgevonden..

Deelnemers

Vooralsnog hebben de volgende retailers zich al aangemeld:
Vomar, Pets Place, Paagman, Hema, Blokker, Durlinger, Van Tilburg, Schuurman, Mitra, Gall & Gall, Kruidvat, Etos, Holland & Barrett, ICI Paris XL, Game Mania, Douglas, Intersport, Obelink, Groenrijk en Hubo
 
Wilt u zich ook aanmelden voor de Nationale Klantenkaart Dag of meer informatie? Klik dan hier.

Share our website